free website builder


Kennismaking

In het kort:
Ik ben opgeleid tot pedagogisch werker en heb een propedeuse als maatschappelijk werker. Momenteel geef ik in de rang van inspecteur van politie leiding bij de eenheid Amsterdam als bachelor of policing. Ik ben tevens hulp officier van justitie. Ik houd mij bezig met de operationele aansturing en met aandachtsvelden als organisatiekunde en verandermanagement. Sinds november 2019 werk ik op de politieacademie van Amsterdam met de persoonlijke drive om daar praktijkgericht mensen te vormen.

Oorsprong onderneming:
In 2015 heb ik bij de politie ‘team tegenstand’ opgericht. Dit team denkt mee in de voorbereiding op trainingen en acteert zelf als rollenspelers waarbij wij de trainee tevens van feedback voorzien. Zo hebben wij bijvoorbeeld meegedaan bij trainingen op de Politieacademie, instapteams, bewakingseenheid en speciale AMOK / Terreur oefeningen. 

Uiteindelijk is het de combinatie geweest tussen de passie voor de hantering van agressie en geweld en de passie voor de omgang met mensen in de zorg die mij hebben bewogen tot het opzetten van een eigen onderneming. Dit naast mijn werk bij de politie.
Het is voor mij een uitdaging om uw medewerkers te versterken zodat zij hun werk goed kunnen doen en zich meer weerbaar zullen voelen in situaties van agressie en geweld.

Mijn team:
De trainingen worden uitgevoerd in samenwerking met mensen die allen werkzaam zijn de harde beroepspraktijk. Wij hebben jarenlange ervaring met de omgang van geweld en hebben elk onze eigen expertise. Afhankelijk van uw hulpvraag zal de meest geschikte persoon worden gekoppeld aan uw training. Al met al staan wij garant voor een pakkende en een praktijkgerichte opzet.


Stelt u een vrijblijvende kennismaking op prijs? Dan ben ik uiteraard bereid om tijdens een gesprek zaken verder toe te lichten en eventuele vragen te beantwoorden. 

S. Hofstee

 

 

 

E. Luit - stress acteur bij Hofstee Trainingen


Politiemedewerker, marinier

 

 

J. Haijema - trainer communicatie &
stress acteur bij Hofstee Trainingen


Meldkamer centralist, politiemedewerkster

 

 

N. Hassing - trainer fysieke weerbaarheid &
stress acteur bij Hofstee Trainingen


Politiemedewerker

 

Mobirise
 Werkzaam vanuit:

 Hoorn (Noord-Holland)

Algemene gegevens

Email: info@HofsteeTrainingen.nl 
Tel.: +31 (0) 6 2131 8758
KvK-nummer: 71123539
Algemene voorwaarden
Privacyverklaring
CRKBO registratie / btw vrij